Tryggt Byggt - Vi lovar

Vi håller vad vi lovar – eller så håller vi tyst

Heter man Hökerum Bygg finns inget stort namn att gömma sig bakom. Varje jobb blir personligt. Lovar vi något är det med äran som insats. Därför ser vi till att alltid stå vid vårt ord – oavsett kostnad.

Då lovar vi hellre för lite. Är uppriktiga från början. Då vet folk att de kan lita på det vi säger. Vi skapar förtroende och trygghet. ”Ärlighet varar längst” kanske låter lite mossigt. Men vi är övertygade om att det är just den attityden som bygger vår framgång. Kanske inte direkt, men definitivt på lång sikt.

Ett hållbart material skapar hållbara hus

Vi bygger återkommande med samma material. Nämligen betong.
Erfarenhet har visat oss och fortsätter visa oss att det är det mest fördelaktiga till ett husbygge. Det är oorganiskt (möglar inte), håller tätt mot fukt, ljudisolerande, värmetrögt (billig uppvärmning) och hållbart.

Med beprövade material och leverantörer kan alla känna sig trygga och säkra på att byggnaden blir slitstark och varaktig. Och eftersom vi är vana vid materialen går jobbet fortare. Då blir prislappen lägre. Bra kvalitet lönar sig.

En barnsligt enkel byggteknik – gör det lätt att bygga rätt

En vis man sa en gång att ”enkelhet är den ultimata förfiningen”. Den mannen var Leonardo da Vinci och vi håller med honom till 110 procent. Tänker man okomplicerat och enkelt blir resultatet därefter. I byggnader, i relationer, i allt.

För oss handlar enkelheten om att upprepa och förfina sådant vi redan kan. Därför har vi en tydlig process i hur vi bygger och även hur våra projekt ska fortlöpa. Vill du veta hur den ser ut så klicka här, helt enkelt.

Vi tänker Tryggt Byggt varje dag

Genom att hela tiden tänka Tryggt Byggt skapar vi förutsättningar för ett hållbart, bekvämt och hemtrevligt boende. Det är vårt sätt. Framvuxet och förädlat ur otaliga byggen. Och du, tro inte att det bara är tomt snack, visioner och vackra ord. Vi jobbar så här redan idag – varje dag.

Tryggt Byggt-Partners

LP Vent AB 2011-07-01 LP Vent AB 2011-07-01
Berghems Betonghåltagning AB 2012-12-20 Berghems Betonghåltagning AB 2012-12-20
Bogesund El & Tele AB 2012-12-20 Bogesunds El & Tele AB 2012-12-20